Klienter berättar

KLIENTER BERÄTTAR

"

"

"

"

"

"

"

"

Klient med sockerberoende

Jag bestämde mig för att försöka få bort det sista av mitt sockerbegär som har plågat mig i så många år nu. Kan säga att jag är inte sugen på godis idag i alla fall. Kan definitivt rekommendera detta om ni vill bli av med saker i ert liv som begränsar er. Jag är väldigt nöjd o omtumlad.

 

Klient med panikångest

Glömt att skriva till dig angående att ångesten har släppt nästan helt när jag åker tåg tror bestämt att det är dig jag ska tacka så stort tack! Häftig känsla!!

 

Klient med depression/utmattningssyndrom

Jag tyckte att det var en märklig upplevelse (på ett bra sätt!) Var väldigt skönt att få ur mig ilskan o att få sätta ord på hur man känner/kände. Jag sov ganska dåligt i natt men ingen vidare ångest utan tänkte bara att jag kan kolla lite på tv vilket kändes väldigt skönt!

 

Klient med smärtor i bröstrygg

Personens önskan var att slippa ha ont men framförallt att kunna sova bättre och träna mer.

Tack för senast. En intressant upplevelse... känns som jag satt och dagdrömde... eller hur jag nu ska beskriva känslan. Jag har fortfarande ont men har kunnat sova bättre och haft mer lust till att träna mer ...det du.

 

Klient med klaustrofobi

Efter en session känner klienten inget obehag och kan låsa om sig i mindre utrymmen. Att åka hiss känns fortfarande obehagligt men det fungerar bättre än förut och tar hissen oftare än trapporna.

 

Klient med förlossningsdepression

Innan hypnos var klienten deprimerad, trött, näst in till apatisk. Hade ständigt dåligt samvete för att klienten inte hade energi till sitt barn. Åt antidepressiva läkemedel för att överhuvudtaget orka med vardagen. Två månader senare meddelar klienten att hon inte längre använder antidepressiva läkemedel och har så mycket tålamod och energi till sitt barn vilket även har lett till att vardagen blivit enklare att leva.

MIND UP HYPNOS & COACHING

+46 (0)769 41 61 61

kontakt@mindup.nu

Enligt en studie i effektiv behandling av emotionella symptom:

Psykoanalys

Förväntad återhämtningsgrad på 38% efter i genomsnitt 600 sessioner.

Beteendeterapi (KBT)

Förväntad återhämtningsgrad på 72% efter i genomsnitt 22 sessioner.

Hypnoterapi

Förväntad återhämtningsgrad på 93% efter i genomsnitt 6 sessioner.

Källa: Barrios, Alfred A., Psychotherapy: Theory, Research & Practice, Vol 7(1), Spr, 1970. pp. 2-7.

 

© 2017 MIND UP HYPNOS & COACHING

+46 (0)769 41 61 61 kontakt@mindup.nu