Om Mind Up

OM MIND UP

MIND UP ägs och drivs av Jonna Rosén som är internationellt certifierad hypnoterapeut och certifierad samtalscoach.

Efter nästan 11 år i läkemedelsbranschen valde jag att 2010 sadla om till samtalscoach och beslutet var inte särskilt svårt. Jag har alltid haft människor och deras välmående i fokus och jag insåg att jag egentligen alltid fungerat som en coach till människor i min närhet. Det var därför ett naturligt steg för mig att utbilda mig till coach och att starta eget.

2011 kom jag i kontakt med hypnos och hypnoterapi och till en början var jag skeptisk till metoden. Coaching är en välkänd och etablerad metod men hypnoterapin har fortfarande ett mystiskt skimmer över sig. Efter att ha lärt mig mer om metoden bestämde jag mig för att utbilda mig till hypnoterapeut.

Min grund som coach visade sig vara ett bra komplement till hypnoterapin eftersom båda metodernas effektivitet bygger på att man ställer de rätta frågorna. Coaching är ett kraftfullt verktyg men i hypnoteraptin döljer sig otroliga krafter till snabb och varaktig förändring. För att citera en av mina klienter:

 

"Det känns som ett enda stort WOW! och lyckan är total!"

 

CERTIFIERINGAR

INTERNATIONELLT CERTIFIERAD HYPNOTERAPEUT

Certifierad medlem av National Guild of Hypnotists

NGH:s certifiering gör att du som kund kan känna dig trygg i att hypnoterapeuten är professionell och arbetar enligt fastställda etiska riktlinjer.

 

CERTIFIERAD COACH

Coachspecifikt program (ACSTH) godkänt av

The International Coach Federation (ICF)

Certifieringen innebär att coachen genomfört utbildning godkänd av ICF och som kund kan du känna dig trygg i att coaching sker enligt de etiska koder och professionella krav som ICF ställer.

MIND UP HYPNOS & COACHING

+46 (0)769 41 61 61

kontakt@mindup.nu

Jonna Rosén

Certifierad Samtalscoach och

Internationellt Certifierad

Hypnoterapeut

© 2017 MIND UP HYPNOS & COACHING

+46 (0)769 41 61 61 kontakt@mindup.nu